Nový radar na kolo se světlem - Trek CarBack

Seznamte se s naším nejdůležitějším elektronickým cyklistickým produktem od dob původního modelu Flare R. Radar Trek CarBack spojuje nejlepší výkon denního svícení ve své třídě s radarem. Systém CarBack dokáže detekovat vozidla přijíždějící zezadu až ze vzdálenosti 240 m a ve dne je viditelný až ze vzdálenosti 2 km. CarBack je produkt, bez kterého už nebudete chtít jezdit.

Systém CarBack Vám dá vědět co se blíží a umožňuje Vám tak být méně překvapen vozidly přijíždějícími zezadu, budete tak jezdit na silnici s větší jistotou.  Díky nejlepším funkcím ve své třídě je CarBack určený pro jezdce, kteří chtějí nejlepší viditelnost při denním svícení a přidanou technologii radaru. 

 

CY24_CarBack_Radar_Rear_Light_Lifestyle_03 2

  

Ty nejlepší funkce ve své třídě:

- Viditelnost ve dne až na 2 km
- Radar dokáže detekovat vozidlo ze vzdálenosti až 240 m.
- Viditelný ukazatel stavu baterie
- Vodotěsné nabíjení přes USB-C
- Kompaktní konstrukce pro snadnější montáž na menší rámy a se sedlovou brašnou
- Párování s většinou hlavních cyklistických GPS jednotek
- Aplikace Trek Accessory umožňuje použití s telefonem
- Voděodolnost IPX7
- Kompatibilní se systémem Blendr
  
CarBack a aplikace pro příslušenství Trek
Aplikace pro příslušenství Trek zážitek ještě umocňuje. Díky propojení systému CarBack s telefonem a aplikací přidává jízdní obrazovka další vizuální kontext blížících se aut a jejich polohy vůči jezdci. Snadno zjistíte, jak daleko je vozidlo vzadu a zda je vozidlo v jedné linii s jezdcem nebo zda se začalo rozjíždět při přípravě na předjíždění.

 

Objednat nyní Trek CarBack

 

Zpět do obchodu